Retourbeleid

Bij voorkeur stuurt u een mail naar info@o-skating.be met de vermelding dat u een artikel wenst te retourneren.
Dan kunnen we samen zien wat de beste oplossing is.

Producten mogen tot 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden naar het volgende adres:

O-Skating
Grimbergsesteenweg 159B
1980 Zemst

De consument draagt de kosten van het terugzenden van de producten. De teruggestuurde producten zullen u bij ontvangst terugbetaald worden. De producten mogen uiteraard niet beschadigd zijn. Ze mogen enkel gebruikt en geprobeerd zijn zoals u ze ook zou uitproberen in een fysieke winkel. (bv. met wielen en/of met skeelers mag u buiten geen toertje doen om ze uit te proberen.)

Als de teruggestuurde producten schade of duidelijke gebruikssporen vertonen, dan zullen ze niet aanvaard worden als een terug te betalen artikel.

Als u geen terugbetaling wenst, maar wel een andere maat of kleur, dan mailt u ons het beste welk product u in de plaats wil. U kunt ons dit ook laten weten met een papiertje dat u bijvoegt bij de producten die u terugstuurt.

Bij voorkeur stuurt u een mail naar info@o-skating.be met vermelding van de track en trace code van het teruggestuurde pakket. Dat vergemakkelijkt en versnelt de administratie, want we weten dan welke producten in aantocht zijn.

Het is allerminst verplicht om de reden van teruggave te vermelden, maar het is voor ons wel interessant als we weten waarom iets teruggestuurd wordt.

Merk op dat producten die volgens de specificaties van de consument of duidelijk voor een specificieke persoon vervaardigd of samengesteld zijn, uitgesloten zijn van het herroepingsrecht.